Bot

Sortida a Sant Josep - Forat de Donzella:

Des del carrer de l'Estació ens dirigim al camí dels Horts fins que arribem al riu. Seguim un camí asfaltat que ens durà a Sant Josep.
Aproximadament a la meitat d'aquest trajecte hi ha un camí a mà dreta que ens acosta al Forat de la Donzella, àrea recreativa amb taules, focs i una font.

Sortida a les olles:

Sortint de la plaça de l'Església, seguim al carrer Caseres fins al final, girem a l'esquerra i agafem el carrer de l'Estació fins arribar a un camí asfaltat que ens porta a la carretera.
Girem a la dreta i continuem el camí (sense agafar cap bifurcació) i, després de caminar aproximadament 50 minuts, arribem a les Olles del riu Canaletes. Aquesta excursió es pot fer en cotxe o a peu.

Sortida a l'ermita de la Fontcalda:

Seguint el carrer de la Verge de la Fontcalda s'arriba a la via del tren (actualment fora de servei). Hem de girar a l'esquerra i seguir la via fins que trobem l'estació de Prat de Comte. Hem de continuar endavant fins que veiem el Santuari de la Fontcalda. Durant tot el trajecte es gaudeix d'una magnífica vista del riu i el seu entorn, amb l'atractiu afegit d'endinsar-nos per uns túnels que fa uns anys encara veien passar el tren. Aquesta excursió es pot fer a peu (60 minuts) o en cotxe (15 minuts).