Riba Roja d'Ebre

Embassament de Riba-Roja d’Ebre: Construït l'any 1960. Es troba a 4 Km. del municipi.

La Garita: Torre medieval per a la vigilància. Es troba a mig Km. de la població. És un mirador que ofereix una panoràmica del riu Ebre excepcional.

Museu etnològic. Museu etnològic de material cultural tradicional situat en la plaça de l'Església. En la planta baixa hi ha una recopilació d'estris de camp i d'oficis tradicionals, també esteles funeràries medievals de l'antic poble de Berrús. En el primer pis hi ha un habitatge de finals del segle XIX.

Ruta de l’ermita de Santa Madrona: El Mirador de la Pena, des d'on es pot observar el passeig fluvial, comença la ruta. Bona part del camí transcorre per la riba del riu, on trobem paisatges de gran bellesa. Seguint curs amunt, ens trobarem el pont de la barca, inaugurat l'any 1997, més endavant veurem el port nàutic.
Arribem a l'ermita de Santa Madrona, copratona del poble. S'assenta sobre la base d'un poblat prehistòric on es va edificar una ermita antiga.

Ruta del Mirador: Amb aquesta ruta podem gaudir de la panoràmica de diferents pobles del nostre entorn: Riba-roja, la Pobla de Massaluca, la Fatarella, Vilalba dels Arcs, Flix, Ascó, la Granadella... Els nostres avantpassats la utilitzaven per anar a Almatret a vendre tota mena de productes que cultivaven a les seves hortes, d'altres anaven a comprar ous per vendre'ls a Riba-roja.